• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • FOOTER 7

2022 The Batman vizyona girdi mi? The Batman filmi oyuncu kadrosu nedir?

Milyonlarca insanın hayran olduğu Batman serisini 2022 yılındaki versiyonu çıktı mı?

ABONE OL
29 Mart 2022 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milyonlarca insanın hayran olduğu Batman serisini 2022 yılındaki versiyonu çıktı mı? Merak ediliyordu. The Batman 4 Mart 2022 tarihinden itibaren vizyonda olduğunu ve Türkiye’de pek çok sinema salonunda aktif olarak izlendiğini söyleyebiliriz.

The Batman filminin konusu oyuncuları ve nasıl izlenebileceği de merak ediliyor. Hepsini kısa kısa anlatalım. Filmin başrolünde Robert Pattinson var. Matt Reeves, Peter Craig iki ismin senarist olduğunu söyleyelim. Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro gibi oyuncuların da filmde yer alıyor. Özellikle filmin konusu da bir hayli merak ediliyor. Özellikle 1940 yılında başlayan Batman serisinin 2022 yılındaki versiyonu ile alakalı tüm detayları hemen alt başlıkta bulabilirsiniz.

The Batman Filmi Konusu Nedir?

2022 yılında vizyona giren filminin konusu da bir hayli merak ediliyor. Film Riddler adında bir suçlu ile Batman arasında geçen aksiyon ve mücadeleyi konu alınıyor. Özellikle bu ikisinin arasındaki aksiyon ve macera bir an olsun dinmiyor.

Gizemli bir seri katil Riddler şehrin seçkinlerin hedef alır ve hain saldırılar düzenler. Batman’da bu seri katilin peşine düşer ve ipuçlarını takip ederek kısa süre içerisinde bazı arkadaşlar edinir. Yolunun kesiştiği karakterlerle birlikte iyi bir grup kuran Batman kurduğu yeni ilişkilerde birlikte suçlularında gerçek yüzünü ortaya çıkartmaya çalışır.

Gotham şehri eskilerde çok huzurlu ve insanların mutlu olduğu bir şehirdir. Batman’ın bundan sonraki görevi Riddler’dan kurtulmak ve şehrin yeniden mutlu olmasını sağlamaktır. Filmin oyuncu kadrosunu da harika olduğunu birçok ünlü ismin bu filmde yer aldığını söyleyelim.

The Batman Oyuncuları Kimlerdir?

The Batman filmi izlenin ana karakteri Bruce Wayne yani Batman’i canlandırıyor. Filmin geriye kalanını da harika isimlerden oluştuğunu söyleyebiliriz. Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis ve Colin Farrell gibi son derece önemli oyuncular Batman filminin geri kalan isimleri olarak ön plana çıkmış durumda. Film 176 dakikalık bir süreye sahip ve toplamda 200 milyon dolara yakın bir bütçe ile çekildi.

Özellikle bütün dünya genelinde merakla beklenen filmin dili olarak İngilizce olduğunu söylemekte yarar var. Hasılatın ise 480 milyon dolar ile 500 milyon dolar arasında olması bekleniyor. Hemen aşağıda Batman filmini sinemaya gitmeden nasıl izleyebileceğinizi de görebilirsiniz.

The Batman Filmi HD İzle

The batman filmi bir çok insan tarafından merak ediliyor. Böylesine büyük ve ilgi çeken bir film alakalı tüm detaylar, oyuncu kadrosu ve bir çok bilgiyi sizlere aktardık. Filmi izlemek için www.filmizletv.me adresine giderek ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

The Batman Filmi HD İzle ve diğer bir çok özellik sizleri bekliyor. Film izleme sitesinde +18 reklamlar ya da bahis reklamları yok. Film izlemek isteyen ve özellikle yeni vizyona girmiş olan filmleri The Batman Filmi HD İzle özellikleri ile www.filmizletv.me adresinden izleyebilirsiniz. Pandemi döneminde özellikle sinemaya gitmek istemeyenler ve evde film izlemekten keyif alanlar için harika bir platformdur. Filmleri HD olarak izleyebilirsiniz. Hiçbir şekilde üyelik ya da sizlerden ücret talep edilmez.

Bu nedenle de ücretsiz film izlemek isteyenler için oldukça idealdir. Sizlerde hemen siteye giriş yapın ve The Batman Filmi başta olmak üzere vizyonda olan tüm filmleri izleyin. Hiçbir filmi kaçırmayın diye sitede aktif olarak çalışan editörler ile de görüşebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

bosch servisi