• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • FOOTER 7

TerraMaster U4-111 Raf Tipi NAS’ı tanıttı

ABONE OL
24 Aralık 2020 20:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağa bağlı depolama (NAS) cihazları dahil yenilikçi depolama ürünleri sağlamada uzmanlaşmış profesyonel bir marka olan TerraMaster, U4-111 kurumsal sınıf 4 yuvalı ağa bağlı depolama sunucusunu piyasaya sürdü.

Intel Celeron 1.50 GHz (2.30 GHz hızlı saat) dört çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir ve 4 GB bellek (8 GB’a yükseltilebilir) ile donatılmıştır.

TerraMaster U4-111, istikrarlı ve güvenilir performansa sahip uygun maliyetli bir depolama çözümü sunmak için bir dizi özellik sunar.

U4-111, 18 TB’a kadar sabit sürücüleri destekleyen dört yuvaya, RAID modunda 72 TB’a kadar depolama kapasitesine veya tek birim modunda 108 TB’a kadar depolama kapasitesine sahip yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir depolama sunucusu çözümüdür.

Hızlı ve kararlı veri iletimi sağlamak için yerleşik 10 GbE ağ ve SSD önbellek teknolojisine sahiptir.

Yüksek Hızlı 10 GbE Ağ İletişimi

TerraMaster U4-111’in yerleşik yüksek hızlı 10GbE bağlantı noktası, hızlı dosya erişimi ve paylaşımı sağlar.

RAID 0’da dört Seagate IronWolf 6 TB HDD ile U4-111, 10GbE ağ üzerinden 650/670 MB / sn’ye varan okuma / yazma hızları sunabilir, profesyonel kullanıcılar ve 4K videolar gibi büyük veri dosyalarıyla uğraşan içerik oluşturucular için idealdir. ve 3B görüntüler.

Hızlı ve Kararlı İletim

TerraMaster U4-111, iki ağ arabirimi ve kesintisiz sunucu erişimi sağlayan bir Bağlantı Toplama işlevi ile donatılmış olarak gelir. Link Aggregation işlevi, her zaman hızlı ve istikrarlı veri iletimi sağlamak için ağ trafiğini otomatik olarak dengeler.

Çeşitlendirilmiş Profesyonel Uygulama

TerraMaster U4-111, TerraMaster TOS’un kurumsal versiyonunu içerir ve çok çeşitli profesyonel uygulamaları destekler.

Tam bir SMB, AFP, NFS, ISCSI ve FTP dosya hizmetlerini destekler. Ayrıca, güçlü bir açık kaynaklı x86 AMD64 / Intel64 sanallaştırma aracı olan VirtualBox gibi sanal makineleri de destekler.

VirtualBox, sunucuların diğer sunucu kaynaklarını maksimize etmesine ve bunlardan yararlanmasına izin veren depolama cihazlarında sanal sunucular kurmak için kullanılır.

VirtualBox, uygulamaları test etmek için bağımsız bir sanal sunucu oluşturabilir. Kullanıcılar ayrıca sanal sunucu üzerinde farklı İşletim Sistemleri (OS) çalıştırabilir ve geliştirme amacıyla deneysel bir ortamı teşvik edebilir.

Desteklenen diğer profesyonel uygulamalar, veri güvenliği için farklı yedekleme uygulamaları içerir.

Sanal Disk Desteği

TerraMaster U4-111, ISCSI aracılığıyla sanal diskleri destekler. ISCSI, ayrı TNAS cihazınız ister evde ister ofiste olsun, diğer TNAS cihazlarını sanal disk olarak monte ederek, kurucuların depolama alanını genişletmelerine izin verir. Sanal Diskler, U4-111’in depolamayı diğer TNAS ile uzaktan paylaşmasına izin verir.

Güvenli ve Kullanışlı Dosya Paylaşımı

U4-111, TerraMaster cihazlarına özel yüksek verimli bir uzaktan erişim platformu olan TNAS.online’ı destekler. TNAS.online, her zaman, her yerde TNAS cihazlarıyla uzaktan erişim sağlar.

Fiyatlandırma

TerraMaster U4-111 4-Bay Kurumsal Sınıf Ağa Bağlı Depolama Sunucusu artık TerraMaster.com’da ve ortak satıcılarda 799,99 ABD Doları karşılığında mevcuttur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

bosch servisi