• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • FOOTER 7

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro farklı kamerasıyla sızdırıldı!

ABONE OL
14 Mayıs 2021 17:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google’ın yeni akıllı telefonları ile ilgili sızıntılar günden günde artmaya devam ediyor. Şirketin ‘Pixel’ serisine ekleyeceği yeni Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, şimdi de tasarımını gösteren resimlerle sızdırıldı.

Ortaya çıkan resimlere göre Google Pixel 6 serisi, ön tarafında tek delik tasarımına sahip bir ekran ile gelecek. Cihazların arkasında ise görmeye çok aşina olmadığımız ilginç bir kamera kurulumu olacak.

Google Pixel 6 serisinin tasarımı netleşiyor
Google’ın yeni Pixel telefonları, aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere diğer modellerde olmayan bir kamera dizilimine sahip olacak. Bir uçtan öbür uca doğru uzayan kamera modülü, ana lens ve yardımcı sensörlere de ev sahipliği yapacak

Bunlardan Pixel 6’nın arkasında büyük olasılıkla çift kamera kurulumuna yer verilecek. Ancak daha iyi özeliklere sahip olması beklenen Pixel 6 Pro modelinde ise üçlü arka kameraya yer verilmesi bekleniyor. Şu anda bu kameraların çözünürlüğü hakkında ise bir bilgi bulunmuyor. Fakat önümüzdeki günlerde çözünürlükleri de netleşecektir.

Güvenilir kaynaklardan Jon Prosser, Google’ın yaklaşan telefonlarıyla ilgili bir takım yorumlarda bulundu. Prosser’a göre Pixel 6; siyah kenar, arka tarafında yine siyah renge sahip olan köprü tasarıma, beyaz alt arka bölüm ve üst arka tarafında turuncu renge sahip bir ‘G’ logosuyla gelecek.

Pixel 6 Pro ise, yukarıdaki görselde iki renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Diğer modele göre bu cihaz beyaz alt arka tasarım yerine turuncu bir arka alt bölümle gelecek. Ancak her iki şekilde de telefonların birbirine çok benzediği bariz şekilde ortada.

Tanıtım tarihine gelecek olursak bu konu da belirsizliğini korumaya deva ediyor. Covid-19 salgını pek çok sektöre sıkıntılar yaşatırken, bu süreçte Google’ın da lansmanı ertelediği söyleniyor. Ancak raporlara göre ABD’li üretici yeni akıllı telefonlarını en geç 2021’in Ekim ayında piyasaya sürecektir diye tahmin ediyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

bosch servisi