• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • FOOTER 7
Borum Klima Servisi

Borum Klima Servisi

Bodrum Klima Servisi, kurumsal çalışmalar da yürüten ve kendine özgü hizmetleri ile sizleri bekliyor.

ABONE OL
1 Mart 2022 11:06
Borum Klima Servisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum Klima Servisi, kurumsal çalışmalar da yürüten ve kendine özgü hizmetleri ile sizleri bekliyor. Bizler klima servisinin gerektirdiği her işte sizlere hizmete devam ediyoruz. Sadece tamir değil, aynı zamanda montaj ve de montaj hizmetleri de firmamızın itina ile sizlere sunduğu bir hizmettir. Bunu da en içten ve samimi halimizle sizlere buradan anlatmaya devam edeceğiz. Bizlere her zaman  iletişim  numaralarımızdan ulaşabileceğiniz gibi web sitemiz aracılığı ile kayıt işlemi de oluşturabilirsiniz.

Klima yedek parçası alanında da oldukça ilerleme kaydetmiş bir firma olduğumuzu özellikle belirtmek istiyoruz. Tüm servis personeli olarak firma prensipleri gereği ciddiyetten hiç bir şekilde ayrılmadan işimizi yapmaya gayret gösteriyoruz.

Hızlı Servis

Bodrum Klima Servisi, kendi imkânları doğrultusunda hareket eder ve bunu da bu imkanları da sizler için sonuna kadar zorlar. Klimanız arıza yaptığı anda en hızlı bir şekilde onarılmasını istersiniz. Her kes gibi sizin de doğal olarak düşüneceğiniz tek şey budur. Ancak bunu yapabilen çok az sayıda bir firma bulunuyor.

Bizler işimizi en hızlı haliyle sizlere sunmaya çalışırız. Bunun için de başta söylediğimiz gibi imkânlarımızı zorlarız. Yeni model araçlarımız da yeni model olup, yine sizlere daha hızlı hizmetler sunmayı amaçlar. Bunun için eğer klimanız bir an önce yapılsın istiyorsanız hemen bizleri arayarak bunu kısa sürede çözmemizi sağlayabilirsiniz.

Yerinde Servis Hizmeti

Bodrum Klima Servisi firmamızın yerinde servis hizmeti, tamamen  işi daha da hızlandırmaya yönelik geliştirdiğimiz bir hizmettir. Bu hizmetimizi de sizlere sunarken hiç bir şekilde duruşumuzdan taviz vermeden hareket ederiz. Yerinde tamiri mümkün olan klimalar her zaman bizim için de daha avantajlıdır. Hem getir götür işi olmaz hem de daha çabuk bir şekilde sorun hallolmuş olur.

Bodrum Klima Servisi olarak ücret konusunda da müşterilerimizi kesinlikle yormadan hareket etmeye özen gösteriyoruz. Klima montajı, klima tamiri, klima de montajı olsun işçilik ücretimiz sabit olmakla  beraber, bunun yanında değişen yedek parçaların da ücretini ayrı bir şekilde hesaplıyoruz. Arayarak daha detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

bosch servisi