• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • FOOTER 7

2020 Yılında Filipinli Bakıcı Fiyatları Ne Düzeyde?

ABONE OL
22 Temmuz 2020 17:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuğunuza uygun bir bebek bakıcısı arıyorsanız, öncelikle Filipinli bakıcı hizmetini tercih etmelisiniz. Filipinliler, yatılı olabilecek İngilizce konuşan bakıcılar ile konuşmak isteyen aileler için özel gereksinimlere sahiptir. Bazı kişilik özelliklerinin ve çocuklarla iyi iletişimin bu talebi yönlendirdiği söylenebilir. Görünüşe göre 2020 yılına kadar Filipinli bakıcı ücretleri haftada 1.000 dolar ve haftada bir 50 Türk Lirası değerinde bir tatil parası şeklinde olacak gibi duruyor. Bu miktarlar, iş tanımına ve işverenin beklentilerine bağlı olarak daha yüksek olabilir.

İkiz Bebekler İçin Fiyat Artıyor?

İkiz bebekleriniz veya 2-3 çocuğunuz varsa ve bir plandaki tüm çocuklarla ilgilenmek için bir bakıcıya ihtiyacınız varsa, 2020’de Filipinli bakıcı fiyatları 1200 $ veya 1500 $ kadar yüksek olabilir. Hemen hemen her zaman standart bakıcı ücretini belirleyerek bir çocuğa bakmayı düşünün. Bakıcı birden fazla çocuğa bakmak zorundaysa veya dadıya ek olarak başka işler yapmalarını gerektiriyorsa, aylık ücret daha yüksek olacaktır.

Yatılı Filipin Bakıcıları

Filipinliler için yatılı bakıcı arayan ailelerin ana tercihi olduğu söylenebilir. Bu şekilde çalışma eğiliminde olan evde bakım verenlerin sayısı fazla değildir ve neredeyse tüm yabancı bakım verenler yatılı dadı gibi davranma eğilimindedir.

Ayrıca, önem verdikleri çocuklarla iyi ve etkili iletişim, ebeveynler için çok caziptir. Birçok aile onlardan memnun kalmaktadır. Çünkü çocukların eğitiminde konfor ve disiplin arasındaki dengeyi düzenleme yeteneklerine sahiptirler. Çocuğa ne zaman otorite gibi davranılması gerektiğini, onu dinlemelerini ve birlikte mutlu olabilecek enerjik ve neşeli bir kız kardeş gibi davranmaları gerektiğini tam olarak bilirler.

Bu, Filipinli yardımcıların ve bakıcıların genellikle nazik ve sakin bir kişiliğe sahip olmalarının, onlarla çalışan ailenin ilkelerine ve günlük yaşamına uyum sağlamak için çok çalışmasının ve genellikle kısa sürede bu hedefe ulaşmasının nedenlerinden biridir.

Filipinli Bakıcı Bulma Adresi

Filipinli bakıcıların işinde ciddi, sevecen, uygun fiyatlı ve yatılı kalabilme özellikleri sayesinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok aile tarafından ilk tercih edilen bakıcı hizmeti olmaktadır.

Filipin’den gelen bu iyi eğitim almış bakıcıları Türk insanı ile buluşturmayı amaç edinen bu firma şu ana kadar gerçekleştirdiği her işten memnun müşteri geri bildirimi almayı başarmıştır. Bünyesinde birçok farklı kriterlerde Filipinli bakıcı barındıran bu site her aileye ve her ihtiyaca özgü nitelikli bakıcılar ile hizmete devam etmektedir.

Firma Hizmetleri

Firmada birçok Filipinli bakıcı çeşitleri mevcuttur.

Bunlar şöyle sıralanabilmektedir:

  • Filipinli çocuk bakıcısı
  • Filipinli bebek bakıcısı
  • Filipinli bakıcı
  • Filipinli dadı

Tüm bu kriterlerde insanların bütçesine ve isteklerine uygun birçok Filipinli bakıcı hizmeti veren birey mevcuttur. Bu hizmetten faydalanmak isteyen herkes gerek firmanın web sitesi üzerinden gerekse telefon numaraları üzerinden bu firmayla iletişime geçmelidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

bosch servisi